METSÄPELLON MANSIKAT

KESÄ MAISTUU MANSIKOILTA

Metsäpellon Mansikat tuottaa tuoretta mansikkaa alkukesästä loppusyksyyn ruokapöytien herkutteluhetkiin, välipalaksi, evääksi, lisukkeeksi, juomiin, ruokiin, leivonnaisiin tai vaikka säilöttäväksi talven varalle. 

Yrittäjät: Pauliina Kovanen ja Jussi Huttunen

Metsäpellon mansikkatilalla Suonenjoella viljellään mansikkaa jo kolmannessa polvessa, samoilla nurkilla, jossa kaupallisen mansikanviljelyn kerrotaan Suomessa alkaneen 1900-luvun alkupuolella. Vuosien varrella on nähty kaksi sukupolvenvaihdosta, uusia peltoja, lajikkeita, tekniikoita ja aika iso porukka mahtavia työntekijöitä, mutta toiminnan ydin ja päämäärä on pysynyt samana. Että saataisiin pidettyä kansalaiset mansikassa.