VISKAALIN TILA JA TEURASTAMO

PUHTAAN RUUAN PUOLESTA

Viskaalin on Oulun seudulla toimiva lähellä, puhtaasti ja eettisesti tuotettuun lihaan erikoistunut yrityskokonaisuus, johon kuuluvat Viskaalin tila, teurastamo ja lihanjalostamo, tukkumyynti sekä Viskaalin Kaupat Oulussa ja Muhoksella.

Yrittäjät: Tuula Kukkola-Räinä ja Heikki Räinä

Viskaalin tila on yksi Oulujokilaakson vanhimpia tiloja. Ennen nykyistä toimintaa tila toimi yli 40 vuotta karjanjalostustilana.
Nykyään tilalla kasvatetaan Limousin-pihvikarjaa. Viskaalissa teurastetaan lähialueiden ja oman tilan nautaa, pihvikarjaa ja hevosta. Lihat leikataan käsityönä ja lihasta tehdään itse makkarat, palvituotteet ja muut herkut.

Viskaalissa on koko lihatuotannon ketju samassa talossa!