Falafel-Pita & Vege Aioli

Kesän trendiruokien numero #1. Kasvishovin Vege Aiolilla viimeistelty kasvisherkku, jolla lähtee isompikin nälkä!

Ainesosat :

4 kpl pitaleipää

1/2 prk kikherneitä

400 g falafel-pyöryköitä

1 prk Kasvishovin Vege Aiolia

1 rss kirsikkatomaatteja

200 g salaattia

Kasvishovin Pikkelöityä Punasipulia

tuoretta korianteria

Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Valuta kikherneistä ylimääräinen neste.

Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa ja halkaise niihin tasku. Paista sillä aikaa falafel-pyörykät rapeiksi paistinpannulla.

Laita salaatti kulhoon ja lisää joukkoon 2 rkl Vege Aiolia ja sekoita hyvin.

Laita pitaleipien sisälle ensin salaatti ja sitten loput täytteet haluamassasi järjestyksessä.

Viimeistele Vege Aiolilla ja tuoreella korianterilla.