Rieskapizza

Tämän kesän ehdoton hittiresepti on Rieskapizza lähialueen tuotteista. Oululaiset tietävät, että majoneesi kuuluu pizzaan. Kokeile ja yllätä kaverisi!

Ainesosat :

1 pkt Viskaalin naudan meetvursti
1 rs Kasvishovin chilimajoneesia
2 pss Pulla-Pirtin perunarieska
400 g tomaattimurskaa
200g juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
basilikaa
valkosipulia
sipulia
öljyä
suolaa

Valmistusaika : 20min

Resepti:

  1. Lisää tomaattimurskan joukkoon sipuli, valkosipuli, basilika, öljy ja suola.
  2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  3. Levitä reilu kauhallinen tomaattimurskaa rieskan päälle.
  4. Ripottele juustoraaste pohjalle.
  5. Lisää meetvursti-viipaleet.
  6. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä ne rieskan päälle.
  7. Paista uunissa 250 asteessa noin 10 minuuttia.
  8. Lusikoi päälle chilimajoneesia.
  9. Viimeistele basilikalla.
  10. Leikkaa osiin ja nauti!

 

Majoneesisuosistus: Chilimajoneesi