Alkuruoka: Lohirieskarullat

Lohirieskarullat Hätälän Graavilohesta ja Pulla-Pirtin Rieskasta.

Ainesosat :

2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa

2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina
200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl piparjuuri tahnaa

1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu

1/2 ruukku tilliä

1 pieni punasipuli

mustapippuria

sormisuolaa

sitruunanlohkoja koristeeksi

Resepti:

Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun. Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.