Pääruoka: Karjalanpaisti ja Metsäsienisalaatti Ruislimpulla

Viskaalin Karjalanpaisti ja keitetyt perunat, Kasvishovin Metsäsienisalaattia ja 
Pulla-Pirtin Lapin Jääkäri -ruislimppua.

Ainesosat :

2 rasiaa Viskaalin Karjalanpaistia
1 sipuli

1 porkkana

2 tl suolaa
10-15 maustepippuria

Lisäksi

200g Kasvishovin metsäsienisalaattia
Pulla-Pirtin Lapin Jääkäri -ruislimppua
2 kg lähialueen perunoita 

Resepti: 

Kuori ja paloittele vihannekset ja ruskista huoneenlämpöiset lihat kevyesti. Laita kaikki uuninkestävään vuokaan. Kiehauta paistinpannussa vesi ja kaada ainesten päälle niin, että lihat peittyvät. Lisää suola ja pippuri. Paista 175 asteessa 2-3 tuntia. Tai vaihtoehtoisesti yön yli 90 asteessa sähkö- tai leivinuunissa. Tarjoa keitettyjen perunoiden, metsäsienisalaatin ja ruislimpun kera.