Devils burgerit

Tässä burgerissa on aimo annos paikallisia makuja ja chilin potkua.

Ainesosat :

Ohje 4:lle 

- Viskaalin naudan jauhelihaa 400g
- suolaa
- mustapippuria

PullaPirtin Graham sämpylöitä

Täytteeksi:

Kasvishovin Chilimajoneesia
- suolakurkkua
- chiliä
- punasipulia
- Coleslawia (Huom. Kasvishovin Coleslaw salaattia löytyy Oulun alueen kauppojen palvelutiskistä)

Resepti :

Mausta jauheliha suolalla ja mustapippurilla, tee noin 100g pihvejä. Paista pihvi molemmin puolin ja anna vetäytyä foliossa n. 5 min. Pihvin voi jättää sisältä roseeksi, kun jauheliha on naudanlihasta. Lämmitä sämpylät uunissa rapeiksi. Laita täytteeksi Kasvishovin Coleslaw salaattia, Kasvishovin chilimajoneesia, suolakurkkua, chiliä, punasipulia. Tarjoile hampparit lohkoperunoiden tai raikkaan salaatin kera. 

Kasvishovin Rokkikokin salainen vinkki onnistumiseen: 
"Taustalle AC DC soimaan ja romanttista illallista kokkailemaan omalle hellulle, Rock Rock."


Valmistusaika : 20 min