Laatu on meille ykkösasia

Käytössämme on hygienialain mukaisen laitoksen omavalvontajärjestelmä, jossa keskitymme erityisesti raaka-aineiden laadunvalvontaan, tuotantoprosessien varmistamiseen, tuotantotilojen ja laitteiden puhtauteen, lämpötilaseurantaan sekä valmiiden tuotteiden aistinvaraiseen ja mikrobiologiseen valvontaan.

Tuotantohenkilöstö on ammattitaitoista, josta eräänä osoituksena kaikilla on hygieniapassi, mikä osaltaan varmistaa raaka-aineiden oikean käsittelyn ja tuotteiden hygieenisen valmistamisen. Yrityksen henkilöstölle järjestetään täydennyskoulutusta ammatillisissa asioissa. Viranomaisten hyväksymä omavalvontamme sisältää HACCP-järjestelmän, jonka avulla on tehty tuotteiden, raaka-aineiden ja valmistusprosessien riskinarvioinnit ja niiden perusteella laadittu hallintaohjelmat.